Ykkösen nousijajoukkue teki kaksi pelaajasopimusta

Ykkösen nousijajoukkue teki kaksi pelaajasopimusta

24.1.2019

Suomen Cupiin ja Ykkösen kauteen valmistautuva Musan Salama vahvistuu kahdella sopimuspelaajalla.

FC Jazzissa ja TPV:ssä viime kaudella pelannut 22- vuotias Waltteri Riihimäki sekä SJK-akatemiaa viime kaudella edustanut 19-vuotias Aleksi Pöntinen liittyvät joukkueeseen 1-vuotisilla sopimuksilla. Molemmat vahvistavat MuSan hyökkäyspäätä.

Aleksi Pöntinen pelasi viime launtaina testipelin Tovea vastaan. Pelissä valmennusjohto vakuuttui Pöntisen pelitaidoista siinä määrin, että tahtotila sopimukselle oli molemminpuolinen. Aleksin oma tavoite on pelata onnistunut ja tehokas kausi ja auttaa joukkuetta menestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Pöntinen on hyökkäävä pelaaja ja päävalmentaja Ulanen kaavailee hänelle kymppipaikan roolia.

- Pöntinen juuri sen näköinen pelaaja joita ulkopuolelta Poriin haluamme. Eteenpäin tahtova, itsensä peliin laittava, ja erikoisosaamista tuova. Aleksi on iästään huolimatta kokenut pelaaja, joka on ollut aikuisten peleissä jo useita vuosia ollen tehokas aina. Testipelissä hän teki kaksi maalia ja sitoutui hienosti pelisuunnitelmaan. Varmistamme yhdessä Aleksin kanssa että kehitys ottaa harppauksen eteenpäin ja hän pelaa hyvän kauden.

- Wate halusi tulla näytille rikkonaisen viime kauden jälkeen ja sitoutui tekemään ison määrän töitä päästäkseen hyvään kuntoon. Työ palkitaan sopimuksella Ykköstä pelaavassa joukkueessa. Meillä on nyt useampi erityylinen hyökkääjä ja Wate tuo omanlaisen vaihtoehdon kärkeen. Jatketaan töitä hänen kanssaan ja parannetaan vielä ominaisuuksia ennen kauden alkua. Porilaiselle pelaajalle haluamme antaa aina mahdollisuuksia ja usko siihen että parasta Waltteria ei vielä ole nähty on kova, päävalmentaja Ville Ulanen summaa.