Verno ja Kuqi jatkavat Hämeenlinnassa

03.2.2011

FC Hämeenlinnan pelaajarunko alkaa pikku hiljaa hahmottua, sillä laitapuolustaja Ilpo Verno ja hyökkääjä Daut Kuqi ovat solmineet ensi kautta koskevan sopimuksen valkopaitojen kanssa.

Hämeenlinna oli molempien pelureiden ykkösvaihtoehto tulevan kauden joukkueeksi.

- Viime kausi oli hankala, mutta loppukaudesta jäi hyvät muistot. Syksyllä irrottauduin kokonaan jalkapallosta vähäksi aikaa, mutta pidin silti kontaktia Lempisen kanssa. Veri vetää edelleen kentälle ja tuttuun koppiin on mukava tulla, sanoo joukkueen kokeneempaan kaartiin kuuluva Verno.

- Joukkue vaikuttaa nyt jo hyvältä ja harjoituksissa oli erinomainen meininki. Joukkueeseen on tullut jonkun verran kokemusta lisää, mikä ei ole ollenkaan huono asia, sillä ensi kaudesta on taatusti tulossa tiukka, jatkaa Verno.

Kunnianhimoisen Kuqin päätökseen jatkaa Hämeenlinnassa vaikutti ratkaisevasti päävalmentaja Jussi Lempinen, jolle sataa nuorelta kärkimieheltä kehuja.

- Jussi vetää todella hyviä harjoituksia ja pystyy auttamaan pelaajaa myös yksilöllisissä jutuissa. Oma tavoitteeni on pelata tasainen kausi. Toki hyökkääjältä odotetaan paljon maaleja, joten toivotaan, että reppu heiluu tasaisen tappavasti, hymähtää 20 -vuotias kosovolaistaustainen kärkimies.

Hämeenlinnalla on tällä hetkellä testissä vielä muutama nuori peluri, joista päävalmentaja Lempinen uskoo ainakin parin kanssa sopimuksen syntyvän. Lisäksi haussa on yksi kovan luokan puolustuspelaaja.

- Hyökkäysosaston vahvistamisen suhteen voimme reagoida vielä keväälläkin, kertoo luottavainen päävalmentaja.

Lähde: www.fchameenlinna.fi