TPV hankki isokokoisen hyökkääjän

TPV hankki isokokoisen hyökkääjän

18.3.2019

23-vuotias hyökkääjä Roope Kostiainen on TPV:n uusin sopimuspelaaja.

Väkivahva nuorukainen vakuutti talven try out -jaksolla valmennusjohdon ja pääsi mukaan harjoitusryhmään. Syntyperäinen tamperelainen on pelannut jalkapalloa viisivuotiaasta alkaen. Ilveksen nappulatoimintaan mukaan mennyt Kostiainen pelasi seurassa kaikki juniori-ikäluokat A-junioreihin asti ja lisäksi yhden kauden hän oli mukana Ilveksen edustuksessa. Kostiainen teki ensiesiintymisensä Ilveksen edustusjoukkueessa Liigacupissa 2015. Veikkausliigan debyytin hän teki toukokuussa 2015 Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

Pelaajaura ei kuitenkaan ottanut Ilveksessä tuulta siipien alle eli peliminuutit jäivät tuohon yhteen otteluun. Nuoren miehen tie vei kaudeksi 2016 Kolmosessa pelanneeseen Tampereen Peli-Tovereihin ja sen jälkeen kahdeksi kaudeksi Kakkosen Tampere Unitediin. Viime kaudella Kostiainen teki viisi maalia 22 ottelussa, mutta kaudella 2017 peräti yhdeksän maalia 19 ottelussa.

Hyökkääjällä on mittaa 187 senttiä ja voimaa painonnostajan verran, kiitos kuntosalilla käymisen. Nuorukainen on se kuuluisa "pystypakasteen" kokoinen.

- Iso kokoni auttaa vastustajan toppareiden kanssa. Nuorempana pelasin laidassa ja keskikentällä, mutta hyökkääjän rooli on se minulle omaisin pelipaikka. Olen nyt oikealla paikalla, Kostiainen huomauttaa tamperelaisten sivuilla.

Lähde: www.tpv.fi