PS Kemi hankki Adrianon

07.2.2011

Ykkösessä pelaava PS Kemi on hankkinut riveihinsä kovan vahvistuksen, kun Veikkausliigasta tuttu hyökkääjä Adriano siirtyy joukkueeseen Brasilian kauden päätyttyä.

PS Kemi saa hyökkäykseensä todella mielenkiintoisen nimen, sillä huhtikuussa Brasilian sarjakauden päätyttyä, vuonna 2005 MYPA:n paidassa Suomen mestaruuden voittanut, ja samana vuonna Veikkausliigan vuoden pelaajaksi ja hyökkääjäksi valittu Adriano Afonso Thiel Munoz ottaa suunnaksi Kemin.

32-vuotias kärkipelaaja on tunnettu kovasta taistelutahdostaan ja maalintekokin on sangen tuttua puuhaa, siitä osoituksena 142 Veikkausliigan ottelussa tehdyt 42 maalia FC Atlantiksen, AC Allianssin ja Myllykosken Pallon riveissä. Yleisön suosikkina kulttipelaajaksi noussut Adriano on pelannut myös Norjan liigaa Sandefjordissa(30 ott./7 maalia) ja Tromssa IK:ssa. Kaudella 2009 hänen seuransa Ruotsissa oli Örebro SK. Tällä hetkellä Adriano pelaa Brasialiassa Cruzeiro RS:n riveissä.

Sopimusneuvotteluja käydään edelleen hyökkääjä Teemu Pähtilän ja PS Kemin legendaarisen puolustuksen lukon Matti Palosaaren kanssa. Nigerialainen Nathaniel Adisa Amos aloittaa 2 viikon testijaksonsa seuran kanssa huomenna tiistaina.

Lähde: www.kemi.fi/pskemi