OPS teki kolme pelaajasopimusta

15.2.2011

OPS on solminut vuoden mittaiset sopimukset kolmen pelaajan kanssa. Vasemman laitapakin kaistalla tai keskikentän pohjalla viihtyvä Juha-Matti Huovinen (26), puolustaja Jarno Reinikainen (20) ja laitahyökkääjä Juuso Haapala (19) vakuuttivat seurajohdon pitkän testijakson aikana.

- He ovat tehneet kovasti töitä joulukuusta asti. He ovat pelanneet enimmäkseen Kakkosta ja nyt heidän pitää todistaa itselleen, että he pärjäävät myös Ykkösessä, mikä on fyysisempi ja kovempi sarja kuin Kakkonen. Talven aikana olen ollut tyytyväinen heidän esityksiinsä, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kertoo seuran verkkosivuilla.

Huovinen on pelannut viimeiset kolme kautta FC Oulun Pallossa. Hänen tililläänn muutama Ykkösen ottelu kasvattajaseuransa OLS:n paidassa.

- Sopimusta lähdin hakemaan OPS:sta ja nyt on hyvä mieli odotella kesää ja pelejä. Lähden haastamaan muita pelipaikasta ja peliminuuttien myötä onnistumisia. Vasenjalkaisena pelaajana minulta luonnistuu hyvin vasemmalla laidalla pelaaminen, Huovinen toteaa.

Myös Haapala vaihtaa OPS-paitaan naapuriseura FC Oulun Pallosta.

- Olen ollut luottavaisin mielin koko talven. On ollut mukava treenata, kun ympäristö ja valmennus ovat hyvät. Ikinä ei ole vielä maaleja tullut eli pari kuivaa kautta on takana, joten ensi kesänä on tarkoitus tehdä paljon maaleja, Haapala heittää.

Reinikainen on pelannut nuorempana muutaman Ykkösen ottelun kasvattajaseuransa Kokkolan Pallo-Veikkojen paidassa. JBK:n, GBK:n ja FC YPA:n kautta Ouluun kotiutunut Reinikainen haluaa ennen kaikkea kehittyä ensi kauden aikana.

- Koitan raapia mahdollisimman paljon peliminuutteja ja ottaa uuden hyppäyksen urallani eteenpäin. Haluan kehittyä täällä. Valoisa kausi on varmasti tulossa, sillä meillä on joukkueessa palaset hyvin kohdallaan ja hyvä meininki harjoituksissa. Meillä on taitavia pelaajia ja materiaalia joka lähtöön, Reinikainen luettelee.

OPS:lla on koossa 16 sopimuspelaajaa. Joukkueen mukana on vielä kolme testipelaajaa (Kennedy, Nikola Tasic ja Milenko Milovanovic). Myös muutamia uusia virityksiä on päällä.

Lähde: www.ops.fi