FC Espoo solmi kolme uutta sopimusta

04.2.2011

Nigerialainen Davids Uhmo ja Matias Majapuro siirtyvät Espooseen Lohjalta sekä taitava laituri Shpetim Kamberi FC Hämeenlinnasta.

Nigerialainen keskikenttäpelaaja Davids Uhmo (-87) tulee vahvistamaan FC Espoota kaudeksi 2011. Davidsin viime kauden seura oli Lohjan Pallo. Davidsilla ei ole aikaisempaa kokemusta Ykkösestä, mutta miehen pelitaidot ja kovuus ovat vakuuttaneet päävalmentaja Nuorelan tammikuun harjoituksissa.

Lohjan Pallosta tulee myös toinen pelaaja Espooseen, eli toppari Matias Majapuro (-89). Majapurolla on kokoa ja tulee paikkaamaan mm. viime kauden lähtijän Sixten Björkstrandin jättämää aukkoa puolustuksessa. Majapurollakaan ei ole aikaisempaa kokemusta Ykkösestä.

Nuori Shpetim Kamberi (-92) siirtyy Espooseen pelattuaan viime kauden FC Hämeenlinnassa. Ennen sitä espoolainen Kamberi pelasi FC Hongan organisaatiossa. Kamberi on jo osoittanut pärjäävänsä Ykkösen tasolla FC Hämeenlinnassa ja hakee nyt lisävauhtia kehitykselleen FC Espoossa.

- FC Espoo tuntui luontevalta ja hyvältä vaihtoehdolta koska täällä pelaa moni tuttu ja olen kuullut paljon hyvää seurasta. Lisäksi uskon kehittyväni Espoon hyvissä harjoitusolosuhteissa sekä valmennuksessa, kertoo Kamberi siirrostaan FC Espoon verkkosivuilla.

Lähde: www.fcespoo.fi