(C) RoPS

RoPS hankki Man Cityn entisen akatemiapelaajan

05.3.2018

Rovaniemen Palloseuran uusi keskikenttäpelaaja on 22-vuotias portugalilainen Wato Kuaté. RoPS:n ja Kuatén sopimus on yksivuotinen.

Wato Kuaté tuo Rovaniemen Palloseuran keskikentälle voimaa ja auktoriteettia. Lihaksikas ja peräti 187 senttiä pitkä keskikenttäpelaaja on koostaan huolimatta monipuolinen pelaaja.

Kuaté on syntynyt Kamerunissa, josta hän muutti jo nuorena Portugaliin. Pian myös Manchester City kiinnostui voimakasarakenteisesta pelaajasta ja houkutteli hänet omaan akatemiaansa.

Ensimmäisen ammattilaissopimuksen Kuaté solmi Turkin pääsarjaan Akhisar Belediyesporiin. Vuosi sitten hänellä oli sopimus skotlantilaisen Dundee Unitedin kanssa, mutta valmentajaongelmien vuoksi hän jäi viime kesänä ilman pelipaikkaa. Viime syksy alkoi Israelissa ja Hapoel Petah Tikvassa.

Wato Kuaté saapui Napapiirille viime lauantaina ja on ollut joukkueen mukana kaksissa harjoituksissa. Mikäli pelilupa saadaan tällä viikolla siirrettyä, on hän edustuskelpoinen jo lauantaina Cupin ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

Lähde: RoPS:n tiedote