PS Kemille kaksi argentiinalaisvahvistusta

PS Kemille kaksi argentiinalaisvahvistusta

11.8.2018

PS Kemi on vahvistanut joukkuettaan kahdella argentiinalaispelaajalla.  Keskikenttäpelaaja Sebastian Rusculledan sopimus kattaa loppukauden ja sisältää option ensi vuodesta. Myös toppari Ignacio David Fideleffin kanssa PS Kemi on solminut loppukautta koskevan sopimuksen.

33-vuotias, 175-senttinen Rusculleda on Boca Juniorsin kasvatti. Hän on pelannut myös Amsterdamin Ajax U21-joukkueessa, Argentiinan pääsarjan Club Athletico Tigressä ja San Lorenzossa, Equadorin pääsarjan Deportivo Quitossa, Saudi-Arabian pääsarjan Al-Ahli Jeddahissa, Kreikan superliigan Panetolikos Agriniossa, Chilen Santiago Wandadersissa sekä useissa Argentiinan Nacional B-sarjan joukkueissa.

29-vuotias, 188-senttinen Ignacio David Fideleff on pelannut viimeksi Islannin pääsarjan ÍBV Vestmannaeyjarissa. Hän on edustanut myös Italian Serie A:ssa Napolia ja Parmaa sekä Israelin liigan Makkabi Tel Avivia. ”Nachon” lähtöseura on argentiinalainen Newell´s, ja hän on pelannut myös maan pääsarjan Club Athletico Tigressä ja Paraguyan Club Nacional Asunciónissa. Fideleff auttaa pelaamisen ohessa myös joukkueen valmennusta puolustuspään osalta.

Rusculleda on pelikelpoinen jo ensi sunnuntain KuPS-ottelussa. Myös ylikunto-ongelmien vuoksi tovin sivussa ollut Justus Lehto palaa joukkueen vahvuuteen.

Lähde: www.pskemi.fi