Ilveksen keskikenttäpelaajalle jatkosopimus

Ilveksen keskikenttäpelaajalle jatkosopimus

28.8.2018

Keskikenttäpelaaja Iiro Järvinen on allekirjoittanut kaksivuotisen jatkosopimuksen Ilveksen kanssa.

Iiro Järvinen (21) saapui kasvattiseurastaan JJK:sta Ilvekseen marraskuussa 2016. Ensimmäinen sopimus kattoi kaudet 2017 ja 2018. Jatkosopimuksen myötä Järvinen nähdään tupsukorvien riveissä kauden 2020 loppuun asti.

Poika- ja nuorisomaajoukkueita säännöllisesti edustanut Järvinen on ehtinyt pelata Ilveksessä 50 Veikkausliiga-ottelua viimeistellen niissä kaksi maalia. Maalisyöttöjä on syntynyt seitsemän kappaletta. Hän on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka pystyy pelaamaan niin keskustassa kuin laidallakin.

 – Iiro on nyt ollut pari vuotta meillä ja hän on osoittautunut todella monipuoliseksi keski- tai hyökkäysalueen pelaajaksi. Kyseessä on tunnollinen ja kuuliainen sekä teknisesti taitava pelaaja. Hän on nostanut profiiliaan näiden kausien aikana ja uskon, että tekee sitä jatkossakin, päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo seuran sivuilla.

 – Iiro on monesti ollut luomassa maalitilanteitamme. Hän kääntyy ahtaassakin tilassa, kuskaa palloa yläalueelle ja prässää aktiivisesti. Pitkät tempokuljetukset ovat olleet tärkeitä. Tehoja odotetaan syntyvän vielä lisää.

Lähde: https://ilvesedustus.fi