SJK ja HJK iskevät yhteen cupin Kierroksen Ottelussa

21.4.2011

Suomen Cupin 7. kierroksen Kierroksen ottelu pelataan lauantaina Seinäjoella, kun Kakkosessa pelaava SJK saa vieraakseen hallitsevan Suomen mestarin HJK:n.

HJK:n ainoa tavoite lauantaina on jatkopaikan nappaaminen ja seuraavalle kierrokselle eteneminen.

- Cupissa ei ole muuta mahdollisuutta kuin voittaa, jos haluaa jatkoon. Jokainen tietää jo pelin alussa, että tässä ratkotaan kumpi menee jatkoon ja se on meidän ainoa tavoite lauantaina, HJK-luotsi Antti Muurinen kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

HJK:n ja SJK:n välissä on kaksi sarjaporrasta, mutta seinäjokelaisilla on vahva ryhmä kasassa

- Siellä on todellakin Raipe (Raimo) Sarajärvi koonnut mahtavan joukkueen. Käsittääkseni heidän ainoa tavoite on nousta ylöspäin mahdollisimman nopeasti, Muurinen tietää.

- Siellä on myös joukkueessa paljon liigatasolla pelanneita pelaajia. On Christian Sundia, Chris Cleaveria ja kumppaneita. Talvella oltiin myös heidän Komia-turnauksessa ja vahva joukkue sieltä kyllä tulee vastaan, Muurinen jatkaa.

HJK on selvä suosikki ottelussa, mutta SJK-luotsi Christoffer Kloo korostaa, että Klubi saa varmasti kovan vastuksen.

- Sarja on tietysti meidän päätavoite, mutta totta kai kun HJK tule tänne, niin halutaan tarjota hyvää peliä. Eikä peliä ole vielä pelattu. Jokainen peli pitää pelata ja HJK joutuu kyllä tekemään töitä, jos haluaa voittaa. 

- Heillä on niin paljon ammattimaisia pelaajia, että he ovat varmasti valmiita siihen, mutta ei me kuitenkaan lähdetä häviämään sitä peliä. Meillä ei ole mitään hävittävää ja pitää vain nauttia tällaisesta pelistä, Kloo sanoo.

Ottelu alkaa lauantaina klo 14.00 Jouppilanvuoren tekonurmella.