Liittohallitus päätti Seurojen Palloliitto –hankkeen konkreettisesta edistämisestä

Liittohallitus päätti Seurojen Palloliitto –hankkeen konkreettisesta edistämisestä

22.6.2017

Suomen Palloliiton liittohallitus kokoontui maanantaina 19.6. Helsingissä ja käsitteli ajankohtaisten asioiden lisäksi Seurojen Palloliitto –kehityshankkeen etenemistä.

Liittohallitus nimesi kokouksessaan neljän hengen työryhmän, jonka tehtävänä on elokuun 7. päivään 2017 mennessä rakentaa Seurojen Palloliitto-kehityshankkeelle konkreettinen operatiivinen toimintamalli, jonka keskiössä ovat uusi seurojen palvelukonsepti ja seuroille tarjottavat keskitetysti johdettavat palvelut sekä seurojen elinympäristössä tarjottavat lähipalvelut.

Työryhmän puheenjohtajaksi nimettiin pääsihteeri Marco Casagrande ja muiksi jäseneksi kilpailutoiminnan päällikkö Pekka Soini, Länsi-Suomen piirin piirijohtaja Jouni Koivuniemi ja Tampereen piirin kilpailupäällikkö Jouni Pihlaja. Sihteeriksi kutsutaan Tuomas Koivunen. Ryhmä voi käyttää työskentelyssään vapaasti suomalaisen jalkapalloperheen luottamushenkilöitä tai operatiivisia toimihenkilöitä.

Liittohallitus käsittelee valmista toimintamalliehdotusta kokouksessaan 14.8.2017. Sen jälkeen ehdotus lähtee lausuntokierrokselle seuroihin ja piireihin. Syyskuun lopulla pidettävässä liittovaltuuston ja hallituksen työkokouksessa toimintamalliehdotus on käsiteltävänä. Hallintomallin konkretisoiminen käynnistetään viimeistään työkokouksesta.

Kokouksessa vahvistettiin myös naisten syksyn MM-karsintaotteluiden Suomi-Serbia (22.10.) ja Suomi-Israel (26.11.) pelipaikaksi Telia 5G Areena Helsingissä.

Liittohallitus hyväksyi kokouksessaan sarjojen täydennysmenettelyn kaudelle 2018 esityksen mukaisena, ilman suuria muutoksia aiempaan käytäntöön.

Lisäksi liittohallitus sai talouskatsauksen sekä raportin strategian mukaisten toimenpiteiden etenemisestä.

Lähde: SPL:n tiedote