Numero 42, Shefki Kuqi

10.2.2011

34-vuotias Shefki Kuqi allekirjoitti loppukauden kattavan sopimuksen Valioliigassa pelaavan Newcastlen kanssa. Näin ilman sopimusta olleesta "Sheriffistä" tuli korvaaja Liverpooliin siirtyneelle Andy Carrollille.

Kuqin palveluksista oli kiinnostunut useampi Championshipin seura, mutta lopulta Newcastle oli hyökkääjälle se ainoa oikea vaihtoehto seuran verkkosivujen haastattelun mukaan.

- Ei vain minulle, vaan kaikille jalkapalloilijoille tämä on unelmaseura pelata, Kuqi kertoo.

- Tämä kaikki tapahtui nopeasti. Niin kuin kaikki tietävät, purin sopimukseni Swansean kanssa aikaisemmin ja siinä oli useita vaihtoehtoja. Kun kuulin tästä vaihtoehdosta, laitoin muut syrjään ja odotin mitä tulee tapahtumaan, hän lisää Newcastlen verkkosivuilla.

Ensimmäinen päivä uudessa seurassa ei sujunut kommelluksitta.

- Ajoin Swansesta tänne ja auton navigaattori ohjasi minut hieman harhaan. Normaalisti olisin ärsyyntynyt, mutta nyt olin rauhallinen, sillä tiesin tulevani Newcastleen, Kuqi kertoo esimerkin iloisista tunnelmistaan.

- Pitää vain nähdä stadion ja yleisö. Se kertoo kaiken tästä seurasta. Kaikki asiat kertovat, että kyseessä on suurseura.

Kuqin pelinumero Newcastlessa tulee olemaan 42.

- Tulin tänne auttaakseni joukkutta mahdollisimman paljon. Olen pelannut niin paljon pelejä, että tiedän kokemukselle sen, että en voi luvata mitään (maalimääriä). Sen kuitenkin lupaan, että annan aina 110 prosenttia kentällä.

Lähde: http://www.nufc.co.uk

Nähdäänkö näitä Valioliigassa?

httpv://www.youtube.com/watch?v=TeiLQAJxG0k&feature=related