Kanerva: Hyvä tehdä tasoitus noin loppuun

10.2.2011

Suomi pelasi keskiviikkona siis 1-1-tasapelin vieraskentällä Belgiaa vastaan. Päävalmentajana ensimmäistä kertaa ollut Markku Kanerva oli tulokseen varsin tyytyväinen.

- Ensimmäiset 20 minuuttia Belgia vyörytti aika kovaa ja oltiin vähän puolustuskannalla. Siitä kun selvittiin, niin päästiin paremmin mukaan ja saatiin muutamia tilanteitakin luotua hyökkäyspäässä, Kanerva kertoo Palloliiton verkkosivuilla.

- Aika tyytyväinen olen peliin kokonaisuutena. Belgia on ollut hyvässä vireessä ja he kaatoivat marraskuussa muun muassa Venäjän 2-0. Tähän vuodenaikaan 1-1-tasapeli on ihan hyvä tulos vieraista, Kanerva jatkaa.

Belgia siirtyi reilun tunnin jälkeen johtoon, mutta Suomi sai luotua hyvää painetta loppua kohden. Tasoitus syntyi lopulta yliajalla Roni Porokaran toimesta.

- Toisella puoliajalla siinä oli se yksi paikka jo ennen maalia, kun Ääritalo puski tolppaan ja en nyt ihan varma ole, oliko pallo jo sisällä ennen kuin veskari sitten nappasi sen. Tietysti se on sitten hyvä tehdä tasoitusmaali noin loppuun, ettei vastustaja ehdi enää siihen vastata, vaikka toki Belgialla oli lopussa vielä pieni hässäkkä, Kanerva kertasi.

Lähde: www.palloliitto.fi