HJK jatkaa Europelejään tiistaina - "Olimme jo ensimmäisessä pelissä parempi joukkue"

HJK jatkaa Europelejään tiistaina - "Olimme jo ensimmäisessä pelissä parempi joukkue"

16.7.2018

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo arvostaa Klubin tiistaista Mestarien liigan karsinnan vastustajaa. HJK voitti vieraskentällä Färsaarilla 2-1, mutta Lehkosuon mukaan Vikungur voi olla vaarallinen.

- Ensimmäinen ottelu meni tuloksellisesti kohtuullisen hyvin. Meillä olisi ollut mahdollisuudet vähän isompaankin voittoon, mutta tietysti ensimmäinen ottelu antoi meille hyvät lähtökohdat. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme siellä hyvin, toisella kotijoukkue oppivat vähän meidän tyyliämme ja saivat pallonriistoja ja sitä kautta vastahyökkäyksiä, Lehkosuo kertasi.

- Färsaarten liigassa pelataan hyvin suoraviivaista peliä. Heitä ei ole helppo verrata vaikkapa Veikkausliigajoukkueisiin. Vastahyökkäysten lisäksi he panostavat erikoistilanteisiin – keskialueen vapaapotkuistakin he laittoivat tilanteen päälle.

Kaiken kaikkiaan Lehkosuo on kuitenkin luottavainen HJK:n jatkopaikan suhteen.

- Olimme jo ensimmäisessä pelissä parempi joukkue. Vaikea sanoa, millä taktiikalla he lähtevät peliin, mutta jos pelaamme omalla, hyvällä tasolla, menemme jatkoon.

- Mutta emme saa olla takki lainkaan auki. Näitä yllätyksiä on nähty vuosien varrella emmekä me halua sellaisessa yllätyksessä olla mukana. Me olemme valmistautuneet hyvin, tuli sieltä vastaan mitä vain.

Lehkosuon mukaan HJK pääsee peliin vahvalla joukkueella.

- Meillä on hyvä jengi kasassa. Laitapakeista oli vähän pulaa, mutta saimme Daniel O´Shaughnessyn mukaan jo TPS-peliin. Rafinha puolestaan huilasi sen pelin, joten hän pääsee tiistain matsiin tuoreena.

- Meillä on myös vaihtopenkillä hyviä pelaajia, siitäkään menestys ei jää kiinni.

HJK lähtee saalistamaan jatkopaikkaa tiistaina kello 19.00 Telia 5G -areenalla.

Lähde: www.palloliitto.fi