(c) Kymppipaikka.fi

Panu Autio jatkaa JPY:n yhteyspäällikkönä

24.9.2015

Panu Autio jatkaa Jalkapallon Pelaajayhdistyksen yhteyspäällikkönä vuoden 2016 loppuun.

Autio aloitti keväällä yhteyspäällikkönä, kun Tero Koskela siirtyi muihin tehtäviin. Aution pesti oli alkujaan kesän yli, mutta nyt sitä on jatkettu vuoden 2016 loppuun.

- Työ on maistunut erittäin hyvältä. Tämä on varmaankin mielekkäin työ, mitä voin itselleni kuvitella - pelaamisen jälkeen tietenkin. JPY on saanut viime aikoina paljon positiivista palautetta ja päällä on ehdottomasti hyvä pöhinä, Autio kertoo.

Autio on vieraillut kauden aikana kymmenien joukkueiden pukuhuoneissa kertomassa JPY:n toiminnasta.

- Eri sarjatasoilla pelaajat viettävät hyvin erilaista arkea. Yleisin aihe, mikä aiheuttaa keskusteluja sarjatasoon katsomatta on varmaankin sarjaohjelma. JPY haluaa myös pitää yllä keskustelua ottelumanipulaatioista, jotta pelaajat tunnistavat tämän koko jalkapallomaailmaa uhkaavan ongelman. Haluamme antaa pelaajille konkreettisia työkaluja sen taklaamiseksi, Autio sanoo.

Autio jatkaa vielä peliuraansa futsalin parissa. Pesti JPY:n kanssa on puolipäiväinen.

- Odotan että pystymme kehittämään entisestään olemassa olevia toimintojamme. Toivon, että JPY voi auttaa pelaajia kokonaisvaltaisemmin uran eri vaiheissa. Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni jäsenemme löytää duunia. Ensisijaisesti futarin töitä, mutta myös muita töitä peliuran ohessa ja sen jälkeen. Siksi Playernet -yhtiön aktivoiminen ja Seppo Miettisen mukaantulo on niin ikään iso edistysaskel, Autio toteaa.

Jalkapallon Pelaajayhdistys - Pelin ja Pelaajan puolella

JPY:n kotisivut
JPY Facebook