Naumanen USA:n yliopistosarjaan - "Uusia mahdollisuuksia pelaajana"

Naumanen USA:n yliopistosarjaan - "Uusia mahdollisuuksia pelaajana"

16.7.2015

Pallokissojen ja Suomen naisten A-maajoukkueen toppari Katarina Naumanen siirtyy pelaamaan USA:n yliopistosarjaan.

Naumanen muuttaa heinäkuun lopussa Floridaan ja siirtyy pelaamaan yliopistosarjaan University of Central Floridan UCF-Knights -joukkueeseen.

19-vuotias Naumanen on Pallokissojen oma kasvatti. Hän on Suomen TU19-maajoukkueen kapteeni ja nyt takana on myös kahdeksan peliä naisten A-maajoukkueessa.

- Pitkäaikainen haaveeni ulkomailla pelaamisesta vihdoin toteutuu. Innostunein ja odottavin mielin lähden matkaan hakemaan itseäni niin pelaajana kuin ihmisenä kehittäviä uusia kokemuksia. Toivon myös, että tämä kokemus avaisi uusia mahdollisuuksia edetä niin pelaajana jalkapallon suhteen kuin opiskeluissa tulevaisuudessa, Naumanen kertoo Pallokissojen sivuilla.

- Samaan aikaan mieli on myös haikea – kausi jää kesken ja joukkueena taistelemme jopa naisten liigan voitosta. Ikävä on jättää taakse myös ne yli 400 ihanaa tyttöjunioria, jotka seurassa harjoittelevat ja pelaavat. Toivottavasti tämä siirtymiseni antaa heille uskoa omiin unelmiinsa ja niiden eteen töiden tekemiseen, toppari lisää.

Naumanen pelaa viimeisen pelinsä Pallokissojen mukana tulevana lauantaina, kun Pallokissat kohtaa kotonaan Merilappi Unitedin.

Naisten A-maajoukkueen pelaajista myös Emma Koivisto pelaa USA:n yliopistosarjassa. Kesän 2014 nuorten MM-kisojen jälkeen puolustaja muutti Yhdysvaltoihin ja pelaa siellä Florida State Universityn joukkueessa. Koivisto oli mukana voittamassa joukkueensa kanssa vuoden 2014 yliopistomestaruutta.

Jalkapallon Pelaajayhdistys - Pelin ja Pelaajan puolella

JPY:n kotisivut
JPY Facebook