Naisten Ykkönen yhdessä lohkossa - TiPS kärjessä

Naisten Ykkönen yhdessä lohkossa - TiPS kärjessä

16.7.2015

Naisten Ykkösessä tehtiin täksi kaudeksi isoja muutoksia, kun sarja pelataan nyt yhdessä valtakunnallisessa 12 joukkueen lohkossa.

Aikaisemmin sarja pelattiin läpi kahdessa maantieteellisesti jaetussa lohkossa, joka jakaantui loppukaudeksi ylä- ja alaloppusarjaan.

- Yksi lohko on hyvä asia. Nyt sarja on kovatasoisempi läpi vuoden ja merkityksellisiä pelejä pelataan koko ajan. Me voitimme esimerkiksi viime vuonna TiPS:n kanssa eteläisen lohkon isolla erolla, mutta loppusarjaan saimme vain yhden lähtöpisteen enemmän kuin toiseksi sijoittunut, TiPS:n Eeva-Maria Saari kertoo.

TiPS on pelannut vakuuttavasti Ykkösessä. Kymmenestä pelistään se on voittanut kaikki. Toisena on JyPK, joka on kahdeksan pistettä vantaalaisten perässä. Sarjan voittaja nousee suoraan Naisten Liigaan ensi kaudeksi. Toiseksi sijoittunut karsii noususta.

- Koko joukkue, taustat sekä seura puhaltavat yhteen hiileen, jotta lunastaisimme paikan liigaan kaudelle 2016, Saari sanoo.

- TiPS:llä on seurassa monta erinomaista tyttöjen ikäluokkaa, joiden toivotaan muutaman vuoden sisään ylpeänä edustavan omaa seuraansa pääsarjassa. Tällä hetkellä johdamme sarjaa hyvällä pistesaaliilla, mutta kausi on vielä pitkä, ja täysin kesken. Toivotaan hyvä vireen sekä nöyrän duunin joukkueessamme jatkuvan läpi syyskauden. Josko ensi vuonna Vantaalla pelataan Naisten liigan derbyjä!, Saari jatkaa.

Katso Naisten Ykkösen sarjataulukko ja muut tilastot tästä.

Jalkapallon Pelaajayhdistys - Pelin ja Pelaajan puolella

JPY:n kotisivut
JPY Facebook