(C) JJK.fi

Mikko Manninen ja Iina Salmi Veikkauksen kuukauden pelaajat

13.8.2015

Mikko Manninen on valittu miesten Ykkösen Veikkauksen heinäkuun pelaajaksi. Naisten Liigan Veikkauksen kuukauden pelaajaksi valittiin puolestaan Iina Salmi.

JJK:n Mikko Manninen on valittu miesten Ykkösen heinäkuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

JJK on pelannut hyvän kauden Ykkösessä. Tällä hetkellä joukkue on kolmantena, mutta eroa kärkeen on vain yksi piste.

- Ihan odotetunlaisesti olemme pelanneet. Varsinkin kärkijoukkueita vastaan olemme pelanneet tosi hyvin, mutta muita vastaan olemme välillä kontanneet. Sellaisia heikkoja jaksona on osunut mukaan, mutta ihan tyytyväinen voi olla, Manninen kertoo.

30-vuotias Manninen on yksi nuoren JJK-ryhmän kokeneista pelaajista. Manninen on ollut isossa roolissa jatkuvasti, kun JJK on napsinut pisteitä.

- Ihan normaalilla tavalla olen pelannut. Se on tärkeää, että saa olla oma itsensä kentällä ja kopissa. Meillä kokeneemmilla on vähän sellainen rooli, että yritämme nuorempia ohjata ja neuvoa parhaamme mukaan.

- Ihan ok on sujunut itselläni. Sellaista perussuorittamista, Manninen lisää.

Lue lisää: http://jpy.fi/en/news-single/105

PK-35 Vantaan Iina Salmi on valittu Naisten Liigan heinäkuun Veikkauksen kuukauden pelaajaksi.

20-vuotias Salmi on loistanut Naisten Liigassa sarjakärki PK-35 Vantaan riveissä. Hyökkäävässä roolissa pelaava Salmi on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia ja ollut mukana rakentelemassa ison kasan muita osumia.

- Ihan tyytyväinen olen omiin peleihin. Koko ajan on ollut hyvä fiilis ja vastuuta on tullut hyvin, Salmi kertoo.

PK-35 Vantaa on pelannut tällä kaudella 16 peliä, joista se on voittanut 13. Tappioita ei ole vielä yhtään, tasapelejä on kolme. Sarjajohto on tällä hetkellä 12 pistettä.

- Vähän se yllätys on, että johto on näinkin selkeä. Pelit pelataan kuitenkin loppuun asti. Tilanne on hyvä, mutta tämä ei vielä riitä, Salmi toteaa.

Salmi valittiin juuri myös mukaan Suomen alle 23-vuotiaiden maajoukkueeseen.

- Tavoite on päästä ulkomaille. Mutta en sitä vielä liikaa mieti. Se tulee eteen toivottavasti jossain vaiheessa. Kausi kerrallaan tässä mennään, Salmi sanoo.

Lue lisää: http://jpy.fi/en/news-single/106

Veikkauksen Kuukauden pelaajat valitsee aina Pelaajayhdistys, eli pelaajat itse.

Lähde: www.jpy.fi