Pallokissat vahvisti joukkuettaan kahdella pelaajalla

Pallokissat vahvisti joukkuettaan kahdella pelaajalla

14.3.2018

Reilun viikon päästä alkavaan Naisten Liigaan valmistautuva Pallokissat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta kauden kynnyksellä.

Maarit Toppinen (s. 1992) on joukkueelle tuttu pelaaja. Kuopiosta kotoisin oleva KMF:n kasvatti pelasi Pallokissoissa kaksi vuotta Naisten Liigaa vuosina 2013-2014. Tämän jälkeen huippukunnossa ollut Toppinen loukkaantui ikävästi 2015. Viime vuonna hän pääsi takaisin pelikuntoon ja pelasi Pallokissojen farmijoukkueessa Kufussa ollen joukkueen arvokkaimmaksi valittu pelaaja. Topparina viihtyvä pelaaja tuo joukkueeseen pääpelivahvuutta ja varmaa syöttöpelaamista.

Alisa Jaakonaho (s. 1995) siirtyy Pallokissoihin Kokkolan GBK:sta. GBK-kasvatilla on Naisten Liigasta kokemusta kolmen vuoden ajalta sekä GBK:n että KF10:n riveistä. Hyökkääjänä tai keskikentän hyökkäävässä roolissa pelaava Jaakonaho on taitava sekä luova pelaaja. Hän tuo osaamista ja vaihtoehtoja joukkueen hyökkäämispelaamiseen sekä murtautumiseen. Kuopioon hän siirtyi hakemaan uusia haasteita ja hyvää harjoitteluympäristöä.

Lähde: http://edustus.pallokissat.fi