Gnistanille nippu sopimuksia

Gnistanille nippu sopimuksia

13.12.2017

Niko Tirkkonen, Teemu Pastila ja Gullit Zolameso jatkavat Gnistanissa kaudella 2018. Uutena pelaajana joukkueeseen siirtyy Teimuraz Apriamashvili. 

28-vuotiaalla Tirkkosella alkaa Gnistanissa neljäs kausi. Puolustuksen vasemmalla laidalla viihtyvä ”Tiki” on pelannut Gnistanissa 73 virallista ottelua. Menneellä kaudella Tirkkonen pelasi Ykkösessä 25 ottelua ja oli vain kaksi kertaa poissa kokoonpanosta.

Teemu Pastilalla (25) alkaa kuudes kausi keltapaidoissa. Alkukauden loukkaantumisista selvittyään ”Pasti” pelasi 17 ottelua ja viimeisteli 2 maalia Ykkösessä.

22-vuotiaalla Gullit Zolamesolla alkaa toinen kausi Gnistanissa. Laidalla viihtyvä pikakiitäjä pelasi itsensä Gnistan-fanien sydämeen hienoilla otteillaan Ykkösessä. Aikaisemmin mies on urallaan pelannut muun muassa Veikkausliigan Ilveksessä.

Teimuraz Apriamashvili siirtyy Gnistaniin vuoden mittaisella sopimuksella. 29-vuotias Apriamashivili pelasi viime kaudella Järvenpään Palloseurassa. Alun perin Georgiasta Suomeen tullut taitava keskikenttäpelaaja on edustanut Suomessa ollessaan myös KTP:ta ja FC Futuraa.

Lähde: www.gnistan.fi