GFT ja KaDY keskiviikkona ratkaisevassa ottelussa

15.3.2011

Futsal-liigan kolmas välieräottelu Espoon GFT:n ja jyväskyläläisen KaDyn välillä pelataan keskiviikkoiltana Espoossa. Ratkaiseva ottelu alkaa Leppävaaran urheiluhallissa kello 20:00.

Sarjan kaksi aikaisempaa ottelua ovat päättyneet vierasvoittoihin. Ensin KaDy otti kotiedun voittamalla lauantaina Espoossa, mutta sunnuntaina GFT palautti sen itselleen voitolla Jyväskylässä.

Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja yleisöystävällisiä taistoja. Jyväskylässä tapahtuma keräsi Kady-historian ennätysyleisön.

GFT-leirissä toivuttiin nopeasti lauantaisesta pettymyksestä. Nyt kaikki ajatukset on keskitetty keskiviikon trilleriin.

- Pelasimme sunnuntaina nöyremmin ja samalla rohkeammin ylöspäin kuin kotona lauantaina. Sitä samaa asennetta ja tekemistä tarvitaan keskiviikkona, jos meinaamme mennä finaaleihin, sanoo GFT:n Lasse Lind futsal.fi-sivustolla.

Keskiviikkona pelataan siis ratkaisuun asti: jompikumpi joukkue kohtaa oman välieräparinsa voittaneen Ilveksen ensi lauantain ensimmäisessä finaalissa. Hävinneen osapuolen on tyytyminen pronssiotteluun.

- Ovathan nämä mahtavia otteluita. Näiden takiahan tätä pelataan. Tavoitteet ovat vielä pidemmällä, mutta keskittyminen on nyt vain ja ainoastaan keskiviikossa ja finaalipaikan ansaitsemisessa, korostaa Lind.

Lähde: www.futsal.fi