Futsalmaajoukkue EM-karsinnoissa torstaina

22.2.2011

Suomen futsalmaajoukkue pelaa torstaista sunnuntaihin Hollannissa EM-karsinnoissa, jossa vastaan tulevat isäntämaan lisäksi Serbia ja Venäjä. Suomi kohtaa avauspelissään torstaina Venäjän.

Futsalmaajoukkue matkustaa Rotterdamiin tiistaina ja ehtii valmistautua paikan päällä pari päivää ennen ensimmäistä koitosta.

- Tiistai-iltana pidämme kevyet treenit, jossa liikuttelemme hieman jalkoja matkustamisen jäljiltä. Keskiviikkona harjoittelemme kaksi kertaa ja torstaina aamulla käymme vielä varmaan hieman erikoistilanteita läpi, päävalmentaja Jouni Pihlaja kertoo joukkueen ohjelmasta futsal.fi-sivustolla.

Suomi eteni tammikuussa Tampereella pelatuista EM-esikarsinnoista puhtaasti jatkoon, kun Albania, Kypros ja San Marino jäivät taakse lohkossa. Nyt vastus kovenee, kun parketille astuvat Venäjä, Serbia Hollanti. Kuuden EM-karsintalohkon voittajat ja viisi parasta kakkosta etenevät Kroatiassa vuonna 2012 pelattaviin EM-kisoihin.

- Nöyränä lähdemme peleihin mutta emme nöyristellen. Kovia maita tulee vastaan ja kaikki nämä pelit vievät suomalaista futsalia eteenpäin. Leijonan lailla lähdemme taistelemaan, Pihlaja korostaa.

- Joukkueessa on todella kova menestymisennälkä. Joukkue alkaa olla nyt kypsässä iässä ja se parantaa valmiuksia saavuttaa isoja onnistumisia, päävalmentaja lisää.

Suomen ottelut EM-karsinnassa:

To 24.2. klo.18:00 Venäjä - Suomi

Pe 25.2.klo. 20:30 Hollanti - Suomi

Su 27.2. klo.15:30 Suomi - Serbia

Suomen joukkue:

Maalivahdit

Tuomas Kallioinen, Ilves FS

Juha Ojanperä, Mad Max

Kenttäpelaajat

Panu Autio, El Pozo Ciudad de Murcia (ESP)

Joonas Laurikainen, PoPa

Mikko Kytölä, KaDy

Lasse Lind, GFT

Ville Lindgren, GFT

Jani Modig, GFT

Joni Pakola, Ilves FS

Jarkko Reinikka, GFT

Risto Salmi, GFT

Antti Teittinen, Ilves FS

Teemu Terho, GFT

Juha-Pekka Torvinen, Ilves FS

Lähde: www.futsal.fi