Futsalin mestaruus katkolla torstaina

23.3.2011

Ilves FS:llä on torstaina ensimmäinen mahdollisuus varmistaa itselleen tämän kauden Suomen mestaruus, kun edessä on kolmas finaaliottelu. Tamperelaisjoukkue johtaa KaDya nyt otteluvoitoin 2-0.

Ensimmäisen pelin Ilves voitti maalein 4-1. Toisessa pelissä tamperelaiset hakivat 5-2-vierasvoiton Jyväskylästä. Näin ollen mestaruus on katkolla torstaina Spiral-hallissa pelattavassa ottelussa.

- Hyvin on mennyt. Jokainen kuitenkin tietää, että keskittyä pitää täysillä. KaDya ei puolivaloilla voiteta, Ilves-luotsi Petteri Pulkkinen korostaa.

- Pää kylmänä pitää peliin lähteä. On sitä ennekin pallopeleissä vastustaja noussut vielä voittoon tällaisesta takaa-ajoasemasta. Asenne pitää olla samanlainen kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä, Pulkkinen lisää.

Asenteen lisäksi Pulkkinen kaipaa vielä terävyyttä viimeistelyyn.

- KaDy on ollut aika odotetunlainen vastus. Tiivis puolustus heillä on, mutta olemme saaneet luotua silti hyvin paikkoja. Toivotaan, että torstaina viimeistely onnistuu normaalilla prosentilla, niin meidän kannalta se helpottaa paljon, Pulkkinen lisää.

Ottelu alkaa torstaina kello 19.00. Spiral-hallissa.

- Toivottavasti porukkaa tulee hyvin katsomaan. Se olisi hienoa päättää kausi mestaruuteen täpötäyden katsomon edessä, Pulkkinen päättää.

Lähde: www.palloliitto.fi